Πέμπτη 23.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πέθανε 19χρονη από καρκίνο στο Νοσοκομείο του Βόλου -“Λύγισαν” και οι γιατροί

11.02.2023 /

Την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου άφησε μια 19χρονη κοπέλα. Μεταφέρθηκε τις τελευταίες 2 εβδομάδες  στο Νοσοκομείο καθώς καμία παροχή βοήθειας στο σπίτι από τους δικούς της ανθρώπους δεν ήταν δυνατή. Στην παθολογική κλινική κάθε μέρα το κλίμα ήταν βαρύ καθώς το “τέλος” για την 19χρονη που εμφάνισε αρχικά καρκίνο στο στομάχι, ο οποίος προκάλεσε στη συνέχεια γενικευμένες μεταστάσεις, ήταν προδιαγεγραμμένο. Η 19χρονη ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Η Μαρία Μητράκα σπούδαζε Κοινωνικής Εργασίας στην Κομοτηνή από το 2021. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, το τρίτο στη σειρά με μοναδική ωριμότητα και ήθος.

Ο δάσκαλός της στο σχολείο κ. Φασουλίδης την “αποχαιρετά” συντετριμμένος.

Γλυκό μου κορίτσι… Μαρία μου αγαπημένη… Έτσι θα σε θυμάμαι πάντοτε…Με το χαμόγελο και την καλή σου την καρδιά….Τρία χρόνια μαζί δημιουργήσαμε μια στενή σχέση δασκάλου και μαθήτριας που δεν θα την ξεχάσω ποτέ!Τι να πρωτοπώ για σένα…Το ήθος σου, η ευγένειά σου, η καλοσύνη σου, η φιλομάθειά σου , ο αγώνας σου για την επιτυχία σου στις πανελλαδικές εξετάσεις…Αξίζεις πολλά…..Ο Παράδεισος είναι δικός σου…Θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου…. Κλαίω μόνο γιατί δεν μπόρεσα να σε αγκαλιάσω πριν φύγεις για το δικό σου ταξίδι ….Θα σε αγαπάμε πάντα…. Καλή ανάπαυση ψυχή μου…

Η ανάρτηση του συλλόγου διδασκόντων του 6ου Γυμνασίου Βόλου:

Πηγή: gegonota.news

[fbcomments]