Παρασκευή 14.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οικογενειακή τραγωδία – Αδέλφια πέθαναν με λίγες μέρες διαφορά

17.08.2023 /

Οικογενειακή τραγωδία στην περιοχή του βόλου, όπου δυο ηλικιωμένοι, μια 84χρονη και ο 72χρονος αδελφός της, έφυγαν από την ζωή με διαφορά λίγων ημέρων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δυο αδέλφια έμεναν σε διαφορετικά σπίτια. Η 84χρονη διέμενε στη Νέα Ιωνία, ενώ ο αδελφός της στα Παλαιά και με τους δυο τους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή, μόνοι τους, χωρίς κανείς να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Πρώτη πέθανε η 84χρονη, η οποία είχε να δώσει μέρες σημάδια ζωής, με τους γείτονές της να ανησυχούν και την δυσοσμία από το σπίτι να γίνεται έντονη, οπότε και ειδοποίησαν την αστυνομία που την εντόπισε νεκρή στις 5 Αυγούστου, με την σορό της να φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο του Δήμου Βόλου, στον «Κούκο».

Λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Αυγούστου, άφηνε την τελευταία του πνοή και ο αδελφός της, με τους γείτονες και πάλι να ανησυχούν και να ειδοποιούν την αστυνομία, αφού είχε μέρες να φανεί.

Η σορός του θα μεταφερθεί για νεκροψία- νεκροτομή και θα κρατηθεί στον νεκροθάλαμο του Δήμου Βόλου, έως ότου βρεθεί κάποιος συγγενής που θα θελήσει να αναλάβει τα έξοδα της κηδεία των δυο αδελφών, αλλιώς τα έξοδα θα αναλάβει ο δήμος Βόλου.

[fbcomments]