Τρίτη 04.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με κορονοϊό ο δήμαρχος Βόλου Αχχιλέας Μπέος

21.10.2020

Ο Δήμαρχος Βόλου εισήχθη το πρωί της Τετάρτης (21/10) στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς όπως σημείωσε αντιμετώπιζε μια περιπέτεια με την υγεία του.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του είχε σημειώσει πως δεν είχε κορονοϊό, καθώς είχε υποβληθεί σε δύο τεστ την τελευταία εβδομάδα και αυτά ήταν αρνητικά.

Σήμερα όμως, υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο ήταν και θετικό στην Covid-19, γι΄αυτό και έχει εισαχθε’ι στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική του νοσοκομείου για ασθενείς με κορονοίό.

Την ανακοίνωση πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, έκανε ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος με νέα του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Φίλες και φίλοι,
αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!
Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».