Παρασκευή 27.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κρουσμα σε 30χρονη Βολιώτισα έγκυο που ήρθε σε επαφή με Γερμανούς

04.06.2020

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Νέας Ιωνίας το κρούσμα σε 30χρονη έγκυο που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και όλοι βρίσκονται σε αναμονή του αποτελέσματος του τεστ που έγινε στο σύζυγό της ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα, αλλά και της ιχνηλάτησης στο συγγενικό της περιβάλλον, καθώς η μητέρα και ο πατέρας του συζύγου της με τους οποίους μένουν στο ίδιο σπίτι, είναι γυμνααστές σε δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Ο φόβος είναι μήπως βγουν θετικά τα τεστ στα πεθερικά της 30χρονης, οπο΄τε θα πρέπει να ξεκινήει μετά ένας νέος κύκλος ιχνηλάτησης για παιδιά αλλά και εκπαιδευτικούς στα δημοτικά σχολεία σστα οποία εργάζονται.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους γιατρούς η 30χρονη είναι πιθανό να κόλλησε τον κορονοϊό, καθώς τις τελευταίες ημέρς ήρθε σε επαφή με Γερμανούς με τους οποίους διατηρούν φιλικές -κοινωνικές σχέσεις και αυτή και ο σύζυγός της.

Θυμίζουμε ότι και τα μοναδικά δύο κρούσματα κορονοϊού που είχαν καταγραφεί στη Μαγνησία αφορούσαν ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Νότιο Πήλιο.

πηγή Thessaliatv