Τρίτη 05.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βόλος: Mε 42 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 75χρονη

09.11.2021 /

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με την άγρια δολοφονία μιας 75χρονης στο Βόλο με βασικό ύποπτο τον 39χρονο βαφτισιμιό της. Η γυναίκα εντοπίστηκε πολλαπλά μαχαιρωμένη στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας που διέμενε.

Πιο συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη μαχαιρώθηκε 42 ολόκληρες φορές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, αμέσως μετά το άγριο έγκλημα ο δράστης τύλιξε την 75χρονη σε κλινοσκεπάσματα και τη μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικοί δε διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης, που είναι ύποπτος για τη δολοφονία, τηλεφώνησε σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Βόλου στην αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη του, διαφεύγει όμως της σύλληψης. Οι αρχές συνεργάζονται με τη σύζυγό του, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Στο σπίτι της 75χρονης βρέθηκε χρηματικό ποσό της τάξης 13.000 ευρώ και εικάζεται πως ο δράστης, ο οποίος ζητούσε συχνά χρηματικά ποσά από το θύμα, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Την περασμένη Πέμπτη συγγενικό πρόσωπο της άγρια δολοφονημένης και εύπορης 75χρονης, δήλωσε την εξαφάνισή της, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του είχε βγει για ψώνια και δεν επέστρεψε.

Η άτυχη γυναίκα έμενε σε διαμέρισμα με τον γιό της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ο οποίος και ειδοποίησε για την απουσία της μητέρας του. Όταν συγγενείς έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι δεν έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της 75χρονης, γεγονός που τους ανησύχησε και έτσι ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Με πληροφορίες από Ertnews