Σάββατο 13.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

29χρονος στο Βόλο κρεμάστηκε λόγω ερωτικής απογοήτευσης

04.04.2022 /

Σοκ στον Βόλο. Πριν από λίγη βρέθηκε απαγχονισμένος στον δρόμο για Κουκουράβα άνδρας νεαρής ηλικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr ο άνδρας ήταν κρεμασμένος σε δέντρο.

Επί τόπου έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τον Βόλο και αστυνομικοί που ανέλαβαν να ρίξουν φως στα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό, ηλικίας 29 χρόνων, ο οποίος εντοπίστηκε κρεμασμένος, από περιπατητές ενώ ερωτικοί λόγοι φαίνεται να οδήγησαν τον 29χρονο Λ.Σ. στο απονενοημένο διάβημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος, διατηρούσε σχέση με νεαρή γυναίκα, σε τουριστική περιοχή όπου εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν. Το τελευταίο διάστημα η σχέση τους είχε προβλήματα και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον χωρισμό.

Οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του 29χρονου, ο οποίος έκανε δύο δουλειές για να ζήσει, στον χώρο του ντελίβερι, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε με αυτόν τον τρόπο από τη ζωή.

Σχολώντας από τη βάρδια του το μεσημέρι, χαιρέτισε τους συναδέλφους του και έφυγε. Τίποτα στη συμπεριφορά του δεν πρόδιδε τις επόμενες κινήσεις του.

Με το μηχανάκι του πήγε στην Κουκουράβα, όπου φαίνεται να δημιούργησε αυτοσχέδιο βρόχο, τον οποίο έδεσε από δέντρο για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Περιπατητές που πήγαν στο κιόσκι στο σημείο για να ξαποστάσουν ήρθαν αντιμέτωποι με τον νεαρό άντρα που ήταν κρεμασμένος από το δέντρο και υπέστησαν σοκ.

Οταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο σημείο, αρνήθηκε να παραλάβει τη σορό του, καθώς, ο 29χρονος φέρεται να ήταν νεκρός ώρες και το σώμα του ήταν σε ακαμψία.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Βορείου Πηλίου, που ερευνούν το περιστατικό.

Σήμερα, η σορός του 29χρονου θα αποσταλεί για νεκροψία νεκροτομή, ενώ αύριο Τρίτη, θα μεταφερθεί στην Αλβανία, όπου είναι ο τόπος καταγωγής του προκειμένου να γίνει η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο.