Παρασκευή 09.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βόλος: Πρόλαβαν 35χρονο πριν πέσει στο κενό από ταράτσα

28.07.2022 /

Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς ένας νεαρός άνδρας είχε σκαρφαλώσει σε ταράτσα σούπερ μάρκετ στην οδό Λαρίσης και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό για να βάλει τέλος στη ζωή του.
Αποφασισμένος να θέσει τέρμα στη ζωή του ήταν ένας 35χρονος άνδρας, που σήμερα το μεσημέρι ανέβηκε από την εξωτερική πλευρά σούπερ μάρκετ, στην οδό Λαρίσης, στην ταράτσα το κτιρίου και απειλούσε να πέσει στο κενό. Άμεσα έσπευσαν επί τόπου Πυροσβεστική και Αστυνομία, καθώς και ο ψυχολόγος της υπηρεσίας. Τελικά μετά από 1,5 ώρα η ψυχολόγος κατάφερε να τον πείσει να κατέβει.

Ειδικότερα την κλήση έλαβε το “εκατό” λίγο πριν τις τρεις το απόγευμα και επί τόπου έσπευσαν τρία περιπολικά και πυροσβεστικό όχημα, οι πυροσβέστες άπλωσαν φουσκωτό στρώμα κάτω από το σημείο, που είχε ανέβει ο άνδρας, και απειλούσε να πέσει στο κενό, ενώ στο σημείο πήγε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τελικά στις 15.20 ψυχολόγος της Αστυνομίας κατάφερε να τον πλησιάσει και να του δώσει να πιει μια πορτοκαλάδα και μετά από δέκα λεπτά κατέβηκε μαζί της στο δρόμο. Ο άνδρας φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Αρχικά πάντως μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Αστυνομικοί απέτρεψαν παρ’ ολίγον αυτοκτονία 35χρονου στον Βόλο στην οδό Λαρίσης

thessaliatv.gr