Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Hλίας Βλαχογιάννης: Ο λαός θα ανατρέψει κάθε δημοσκόπηση και θα δώσει τη νίκη στη ΝΔ

23.01.2015 /

 

Απευθυνόμενος μπροστά σ’ ένα πολυπληθές ακροατήριο σήμερα, από το πνευματικό κέντρο Τρικάλων, ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Ηλίας Βλαχογιάννης, εμφανίστηκε βέβαιος για την νίκη του κόμματος του και την τελική του επικράτηση, παρά τα δυσμενή εις βάρος του προγνωστικά, από τις δημοσκοπήσεις.

Ο λαός ξέρει, γι ‘αυτό και θα ανατρέψει όλες τις δημοσκοπήσεις, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βλαχογιάννης.

Υπεραμύνθηκε του έργου της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως χάρη στις μάχες που δόθηκαν στο εσωτερικό αλλά και στην Ευρώπη, απετράπη η χρεοκοπία της χώρας και έγιναν πολλά βήματα προς τα εμπρός, βγάζοντας την Ελλάδα από την απομόνωση. Υπεραμύνθηκε και του δικού του έργου ως βουλευτή που πάλεψε σκληρά για να προασπίσει τα συμφέροντα και την καθημερινότητα όλων των πολιτών.

Βέβαια σ’ αυτή την πορεία έγιναν και λάθη από την κυβέρνηση, όπως ο άδικος ΕΝΦΙΑ, που πλήγωσε και τον κόσμο αλλά και τους ίδιους τους ψηφοφόρους της ΝΔ, κυρίως από στελέχη υπουργείων και τεχνοκράτες που ανήκαν σε χώρους εκτός ΝΔ.

Δριμεία κριτική άσκησε στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι αν κληθούν να κυβερνήσουν, θα χαθούν όλες οι θυσίες του Ελληνικού λαού και η χώρα θα μπει σε μια πολιτική αστάθεια με τραγικές διαστάσεις. Κάτι τέτοιο όμως, δεν πρόκειται ο Ελληνικός λαός να επιτρέψει να συμβεί. Κάλεσε όλους να στηρίξουν την ΝΔ και την υποψηφιότητα του, για να ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο και η Ελλάδα να μεταβεί ομαλά στην νέα μετά μνημονίου εποχή.