Σάββατο 10.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Πορεία Ευθύνης»: Σε κλίμα συγκίνησης η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Βλαχογιάννη

16.10.2022 /

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Βλαχογιάννη «Πορεία Ευθύνης».
Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι, οι συνοδοιπόροι του στην αστυνομία αλλά και στην πολιτική, ήταν εκεί για να πουν μια καλή κουβέντα για τον άνθρωπο, τον πολιτικό, τον αστυνομικό Ηλία Βλαχογιάννη.
Όλοι τους μίλησαν με θερμά λόγια τονίζοντας πως τα έργα του Ηλία Βλαχογιάννη μιλούν για τον ίδιο. Αναφορά έγινε για τον Ε-65 όπου ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, τον ΧΥΤΑ, στο μνημείο του Υψώματος 731… και άλλα.
Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργόπουλος. Αρχικά χαιρετισμό απεύθυναν ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Σειρά πήραν οι άνθρωποι που ήταν στο πάνελ, δηλαδή ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.
Αμέσως μετά εν μέσω αποθέωσης, τον λόγο πήρε ο Ηλίας Βλαχογιάννης ο οποίος, φανερά συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Να σημειωθεί πως κατά την έξοδο, το βιβλίο μοιράστηκε δωρεάν στους παρευρισκόμενους.