Τρίτη 16.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αξιέπαινη η προσφορά της ΒΙΟΛΑΝΤΑ προς τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ.

20.11.2023

Δώδεκα  υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας δώρισε η ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε  για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου πληροφορικής του 1ο ΕΠΑ.Λ  Φαρκαδόνας, που ανήκει στις σχολικές μονάδες που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και έχει μεταστεγαστεί προσωρινά στο Γ.Ε.Λ Φαρκαδόνας.

Η δωρεά αυτή αυξάνει τις δυνατότητες της εκπαιδευτικής διαδικασίας και επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε τεχνολογία υψηλής ποιότητας, ώστε να αναπτύξουν  γνώσεις και  δεξιότητες για την ψηφιακή εποχή. Παράλληλα, θα ενισχύσει τις δυνατότητες των εκπαιδευτικών μας και θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον πιο σύγχρονο και ελκυστικό για την μάθηση.

Τέτοιες πράξεις έμπρακτης απόδειξης κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης θεωρούνται ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να προβάλλονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με το έργο τους το μέλλον της χώρας μας, τα παιδιά μας, τους μαθητές, και να αποτελέσουν  παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους φορείς.

Η προσφορά της βιομηχανίας ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε δείχνει την αληθινή της δέσμευση και το ενδιαφέρον για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των παιδιών μας.

Η Διεύθυνση, οι καθηγητές και οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. ευχαριστούν την ΒΙΟΛΑΝΤΑ για το προσωπικό της ενδιαφέρον και συγχαίρουν για την προσφοράς της.

krinilive.gr

[fbcomments]