Κυριακή 04.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θεσσαλονίκη: 51χρονος βίαζε για τέσσερα χρόνια τα ανίψια του

12.10.2021

Ενας 51χρονος στη Θεσσαλονίκη βίαζε για τέσσερα χρόνια, από το 2009 ως το 2013, τα τρία ανήλικα ανίψια του, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το thestival, πρόκειται για δύο αδέλφια και το ξαδελφάκι τους, οι γονείς των οποίων τα άφηναν στη γιαγιά και στον παππού τους που έμεναν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάνε στη δουλειά τους.

Εκεί όμως, έμενε και ο 51χρονος θείος των παιδιών, ο οποίος βίαζε, με διάφορα υλικά ανταλλάγματα, τα ανήλικα παιδιά όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι ενώ μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, αρκετές φορές βιντεοσκοπούσε τις γενετήσιες πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Η καταγγελία και η παραδοχή του 51χρονου
Ενα από τα παιδιά, αγόρι, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε ό,τι συνέβη κι έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται πως ο 51χρονος παραδέχτηκε στις Αρχές ό,τι συνέβαινε κι αναμένεται να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες από εδώ και πέρα.

Πηγή: iefimerida