Σάββατο 10.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτη θηριωδία: Βίαζε επί δύο χρόνια την 70χρονη κουνιάδα του

05.10.2022 /

Eνας κατ’ εξακολούθηση βιασμός, κάτω από ιδιαίτερα απάνθρωπες συνθήκες σύμφωνα με τη μήνυση της παθούσας, που είχε περάσει εντελώς απαρατήρητη και δεν έτυχε δημοσιότητας, θα εκδικασθεί την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που παρουσιάζει η εφημερίδα Πελοπόννησος, ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, συνέβαινε επί δύο ολόκληρα χρόνια (2016 – 2018) σε χωριό της Τριταίας με φερόμενο δράστη έναν 65χρονο και θύμα την 70χρονη κουνιάδα του!

Δυο – τρεις φορές το 15νθήμερο ο αγρότης ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις με αγριότητα και απειλές. Με βάση τη δικογραφία, απειλούσε την άτυχη γυναίκα με πριόνι και της ξέσκιζε τα ρούχα ακόμη και στην ύπαιθρο, ενώ ταυτόχρονα της έκλεινε το στόμα με την παλάμη του για να μην δίνουν στόχο.

Το μαρτύριο της 70χρονης διήρκεσε δύο ολόκληρα χρόνια, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε κατορθώσει με εκφοβισμούς και απειλές να επιβάλει το νόμο της «σιωπής».

Την τελευταία φορά, όμως, το θύμα έχοντας ενδώσει, αποφάσισε να δώσει τέρμα στην ικανοποίηση των «άρρωστων ορέξεων» του 65χρονου και τον αντιμετώπισε με το ίδιο «όπλο».

Κρατούσε κι αυτή πριόνι στα χέρια της και τον προειδοποίησε να μην την πλησιάσει! Προφανώς, φοβήθηκε ο κουνιάδος της και απομακρύνθηκε.

Στη συνέχεια η 70χρονη κατέθεσε μήνυση και πλέον η υπόθεση πρόκειται να εκδικασθεί την προσεχή Δευτέρα στο ΜΟΔ Αιγίου, μετά από δύο αναβολές μέσα στην τελευταία 4ετία…