Τρίτη 27.09.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ρόδος: Ένας 70χρονος βίαζε τη 45χρονη κόρη του – με νοητική υστέρηση

16.03.2022

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία για την υπόθεση βιασμού μίας γυναίκας 45 ετών στη Ρόδο, η οποία έχει νοητική υστέρηση, από τον 70χρονο πατέρα της.

Η 45χρονη γυναίκα, κόρη του πατέρα της από τον πρώτο του γάμο, τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της, καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει προ 5ετίας.

Κάθε εβδομάδα επισκέπτεται, σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratiki.gr, τον πατέρα της, που έχει ξαναπαντρευτεί, στο σπίτι του στη Ρόδο.

Ο εργάτης δεν μπορούσε να το πιστέψει

Ένας εργάτης που δούλευε εκεί κοντά είδε από το παράθυρο να κακοποιείται η 45χρονη από κάποιον ηλικιωμένο.

Ο εργάτης ενημέρωσε σχετικά τον εργοδότη του και έκπληκτοι και οι δύο ενημερώθηκαν από τον φερόμενο ως δράστη ότι ήταν ο πατέρας της. Φέρεται μάλιστα να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τους ενοχλούσε, διότι είχε νοητική υστέρηση!

Ο εργάτης και ο εργοδότης του έσπευσαν και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και από τη Δευτέρα έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση και έχει ενημερωθεί ο αδελφός της φερόμενης ως θύματος που έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρο να υποβάλλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κινήσει όλες τις διαδικασίες για τον ποινικό κολασμό του πατέρα.