Κυριακή 02.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βγήκαν μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ

02.03.2022

Η έλλειψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην βάση και το κυριότερο στην Τ.Α. φέρνει γκρίνια και μάλιστα πολύ μεγάλη, ειδικά όταν αυτή ακουμπάει και στις βουλευτικές εκλογές.

Η δήλωση του Σωτήρη Παπαχρήστου (ΠΑΣΟΚ), ότι συζητά και με τον ΣΥΡΙΖΑ για την κάθοδό του στον δήμο (αλήθεια είναι), έβαλε φωτιές στα γραφεία της οδού Καραϊσκάκη, αφού μια τέτοια εξέλιξη, πλήττει πρώτα απ’ όλους την πρώην βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αλέκο.

Αυτό οδήγησε τον γραμματέα Σταύρο Νταούλα να εκδώσει ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων έλεγε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα Τρίκαλα δεν έχει ανοίξει κανενός είδους συζήτηση για στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες,  θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο.

Οι προσωπικές φιλοδοξίες, προφανώς, είναι θεμιτές αλλά δεν μπορούν να αποτελούν πεδίο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και σχεδίων για δημιουργία εντυπώσεων.

Ταυτόχρονα, κανένας δεν εξουσιοδοτείται να εκφράζεται στο όνομα του κόμματος και να προκαταλαμβάνει αποφάσεις για ζητήματα που άπτονται συλλογικών διαδικασιών».

Μόνο που η απάντηση της  πρόεδρου της Ο.Μ. Καλαμπάκας Πέρυς Χαρτοπούλου  ότι “τον πρώτο λόγο για την τυχόν στήριξη σε υποψήφιο Δήμαρχο τον έχουν οι Ο.Μ. Καλαμπάκας και Βασιλικής, οι οποίες τηρώντας απαρέγκλιτα της δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματος, θα καταλήξουν σε συγκεκριμένη πρόταση αφού «ακούσουν» τα μέλη και τους φίλους με δεδομένο ότι αυτό το κόμμα έχει εγκαταλείψει από την ιδρυτική του διακήρυξη την έννοια του  «ινστρούχτορα» που θα μπορούσε να επιβάλλει οποιαδήποτε άποψη”, τον έβαλε στην θέση του…

Το μέλλον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον… γιατί μαθαίνω πως κι εδώ είναι δάχτυλος ΠαΣοΚου… που έγινε ξαφνικά ΣΥΡΙΖΑιος.

Ετικέτες: ,