Τετάρτη 07.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βελτιώνει το οδικό δίκτυο του Μεγαλοχωρίου και της Μπάλκουρας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

09.11.2018 /

Στη βελτίωση των προσβάσεων και αποκαταστάσεις βατότητας στο δίκτυο των τοπικών οδικών οδών του Μεγαλοχωρίου και της Μπάλκουρας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του εν λόγω έργου, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους, υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες της Θεσσαλίας. Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας με σχέδιο, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά»

Με το έργο αυτό προβλέπονται εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης τμημάτων του τοπικού οδικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή του Μαγαλοχωρίου και της Μπάλκουρας. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης