Παρασκευή 12.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δήλωση υποψηφιότητας της Βασιλικής Αναστογιάννη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

06.08.2023 /

Μία ακόμη δραστήρια κοπέλα, η Βασιλική Αναστογιάννη εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Με έναν νέο άνθρωπο επικεφαλής, με όρεξη για δουλειά οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας» δηλώνει: «Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο ο Δήμος Μετεώρων μπορεί να αναδειχθεί σε  αρωγό και πρωταγωνιστή των εξελίξεων τόσο σε τοπικό όσο και πανελλήνιο επίπεδο».

Βασιλική Αναστογιάνη

Ιδιωτική υπάλληλος

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Βασιλική Αναστογιάννηγεννήθηκε το 1988 και κατάγεται από τη Διάβα Καλαμπάκας ,όπου και διαμένει μόνιμα.

Μετά την αποφοίτησή της από το Τεχνικό  Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας,εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος  της περιοχής μας.Τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα σε επιχείρηση της πόλης της Καλαμπάκας.

Έχει κατά το παρελθόν ασχοληθεί ενεργά με τον Χορευτικό σύλλογο Διάβας συντελώντας στην εύρυθμη λειτουργία και οργάνωσή του.

Θεωρεί ότι είναι υποχρέωση όλων μας να μετέχουμε ενεργά στα κοινά και αυτή αποτέλεσε την βασική αφορμή που την ώθησε να κατέλθει πρώτη φορά ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές.Βασική της πεποίθηση αποτελεί το γεγονός ότι ο Δήμος μας και τα χωριά μας, δύνανται να μεταβούν από την  στασιμότητα του σήμερα, στην  αναβάθμιση μέσω κατάλληλων συνθηκών οι οποίες απαιτούν σωστό προγραμματισμό , σχεδιασμό και φυσικά όραμα!

 

[fbcomments]