Τετάρτη 15.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στον προεκλογικό αγώνα και ο κόμβος-Δέλτα Καλαμπάκας

25.10.2018

Φώτο πριν λίγα χρόνια. Δέλτα Καλαμπάκας – Εθνική Οδός, ήσυχα χωρίς προβλήματα

Γράφει ο διαμένων  στο Δέλτα Καλαμπάκας επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας 

Προεκλογικό άρωμα σκορπίζει «η κατασκευή των δέκα κυκλικών κόμβων στην Π.Ε Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας», όπως διαβάζουμε σε τοπι-κό σάιτ, http://www.fatsimare.gr/trikalina-hamperia/2018/10/24/ksekinise-i-kataskeyi-ton-deka-kyklikon-kombon-stin-pe-trikalon-apo-ti.

Βαρβάτος προϋπολογισμός σε εποχή κρίσης από τη μια και ο προεκλογικός αγώνας από την άλλη. Έτσι γίνεται πάντα. Θαύματα! Όλα τα περιθωριοποιημένα έργα στην πρώτη γραμμή. Βέβαια, κανείς δεν είναι ενάντια σε έργα που γίνονται, όταν αυτά γίνονται σωστά, με προδιαγραφές ευρωπαϊκές, σε εύλογο χρονικό διάστημα…,(και όχι όπως τώρα ντε…,) και με ελεγκτικές επιτροπές όσο αφορά τα οικονομικά!! Τέτοια απατεωνίστικα μασκαραλίκια που έχει υποστεί ο τόπος, ο πολίτης-δημότης δεν εμπιστεύεται μήτε τη σκιά του.

Ενάντια βρίσκονται πολίτες-δημότες από τις αναμφισβήτητες διαχρονικές κακοτεχνίες οδικών έργων και όχι μόνον, των οποίων, εξ ολοκλήρου η περιφέρεια έχει την ευθύνη.

Διαβάζοντας την λίστα των έργων, που η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Α-ντιπεριφέρεια Τρικάλων έχουν δώσει στη δημοσιότητα…, μια λίστα που έχουμε δει και άλλες φορές…, όμως και τούτη τη φορά δεν είδαμε να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του προεκλογικού αρώματος και ο κόμβος-Δέλτα Καλαμπάκας με τα προβλήματά του, τις ελλείψεις, τις κακοτεχνίες και με κάτι πρόσφατα προ-βληματικά μπαλώματα, που μετά από τρία (3) ολόκληρα χρόνια γίνανε.

Έτσι θεωρούμε, εμείς οι παροικούντες-φορολογούμενοι πολίτες, από το «κράτος» μπάχαλο, σε ένα εξωγήινο κομμάτι της περιοχής Δέλτα Καλαμπάκας τη λίστα των έργων, προεκλογικό άρωμα, περιοχής που οι αρμόδιοι, Περιφερειάρχης και Αντιπεριφεριάρχης, προφανώς δε θα γνωρίζουν πού βρίσκεται αυτός ο κόμβος.

Αυτά εν τάχει με ένα δικό μας κι ελάχιστο διαφορετικό άρωμα προς τους αρμοδίους. Ας έχουν υπόψη ότι στον προεκλογικό αγώνα οφείλουν και οι πολίτες να συμμετέχουν αντιπαραθέτοντας τα προβλήματά τους και να επιλέξουν τους εκλεκτούς τους. Ας προσθέσουν στη λίστα τους και τον προαναφερόμενο κόμβο και  τώρα,  πριν τις εκλογές να μας φέρουν δυο φορτηγά πίσσα να βουλώσουμε τρύπες, να σταματήσουμε σκόνες και νερά που οι κακοτεχνίες μας έχουν δημιουργήσει…

«Ε.Ε», Ελλάς-Θεσσαλία 25 του Οκτώβρη του 2018

www.fasoulas.de  pelasgos@fasoulas.de