Τετάρτη 29.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΗΠΑ: Μυστήριο με πέντε νεκρούς μέσα σε σπίτι ανήμερα Χριστουγέννων

26.12.2020 /

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο πέντε ανθρώπων στο Αρκάνσας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι και οι πέντε ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Οι τοπικές αρχες έσπευσαν στο σπίτι της φρίκης ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν στις 17:00, τοπική ώρα. Η αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο ανακοίνωσε πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ακόμα ώστε να βγει συμπέρασμα σε αυτό το ασύλληπτο μακελειό.

«Μια τραγωδία χτύπησε την περιοχή μας ανήμερα των Χριστουγέννων. Όταν οι δυνάμεις μας βρέθηκαν στο σπίτι, εντόπισαν πέντε σορούς. Πιστεύουμε πως όλοι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας», ανέφερε το γραφείο του Σερίφη του Pope County.

Η έρευνα για το φρικιαστικό περιστατικό βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ενώ η υπόθεση θυμίζει παρόμοια ιστορία τρόμου όταν σε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην Γαλλία, γυναίκα που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα σκότωσε με μαχαιριές τον 10χρονο ανιψιό της. Στη συνέχεια σκότωσε το νεογέννητο παιδί της, ενώ τραυμάτισε σοβαρά την 4χρονη ανιψιά της.

Τότε στο Λιμέ της Γαλλίας είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν πέντε ενήλικες και τρία παιδιά που έμελλε να αποτελέσουν μέρος της τραγικής ιστορίας.