Σάββατο 28.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγκέντρωση Τρικαλινών υπερασπιστών του «ΟΧΙ» μέχρι τέλους

15.07.2015

«Εμείς αντιστεκόμαστε στα νέα βάρβαρα και σκληρά μέτρα. Δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ τη νέα κοινωνική σφαγή και τα κοινωνικά κρεματόρια που έρχονται εναντίον του λαού».

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων, στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση των υποστηρικτών του «ΟΧΙ»,στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιο, οι οποίοι παραμένουν πιστοί μέχρι τέλους στο «ΟΧΙ» που ψήφισαν στο δημοψήφισμα. Λέμε ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στα νέα μνημόνια και στην υποταγή του λαού στους Ευρωπαίους δυνάστες, λέμε «ΟΧΙ» στο ευρώ πάση θυσία.

Στην ομιλία που ακολούθησε κατηγόρησαν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που μέσα σε μια νύχτα, διέγραψε και παράβλεψε την βούληση του 62% του Ελληνικού λαού, συνθηκολογώντας με τους δανειστές, υπογράφοντας ένα ακόμη μνημόνιο με σκληρά και δυσβάσταχτα μέτρα που καλείται να πληρώσει και πάλι ο Ελληνικός λαός.

Σήμερα Τετάρτη, ημέρα ψήφισης των μέτρων από τη βουλή, έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με σκοπό να υπάρξει ουσιαστική αντίδραση και ξεσηκωμός του λαού απέναντι στο νέο μνημόνιο, ώστε να το ανατρέψουν και ν’ αναγκάσουν την κυβέρνηση να το πάρει  πίσω.

 

                                                                                   Δ.Π.