Τρίτη 26.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

UFO και στο… Μεξικό: Παρουσίασαν «πτώματα εξωγήινων» στο Κογκρέσο (βίντεο και φωτό)

13.09.2023 /

Δύο «μη ανθρώπινα» σώματα που ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού παρουσιάστηκαν την περασμένη Τρίτη στο Κονγκρέσο του Μεξικού, προκαλώντας ενθουσιασμό στην κοινότητα των θεωρητικών συνωμοσίας UFO.

Ο Jaime Maussan, δημοσιογράφος και ερευνητής των UFO, αποκάλυψε μέσα σε κουτιά δύο ανθρωποειδή πτώματα με χέρια με τρία δάχτυλα, ελαφριά οστά, απουσία δοντιών και στερεοσκοπική όραση.

Η ραδιοχρονολόγηση με άνθρακα από το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) διαπίστωσε ότι τα πτώματα, που ήταν καλυμμένα με κάτι που έμοιαζε με άμμο, ήταν ηλικίας άνω των 1.000 ετών, ενώ οι γενετικές αναλύσεις έδειξαν ότι η σύσταση του 30% του DNA τους «παραμένει άγνωστη».

Οι ειδικοί παρουσίασαν στους βουλευτές ακτινογραφίες των δειγμάτων που έδειχναν ότι ένα από τα όντα περιείχε «αυγά», ενώ και τα δύο είχαν εμφυτεύματα από σπάνια μέταλλα όπως κάδμιο και όσμιο.

 

Ο Maussan δήλωσε ενόρκως στην ακρόαση: «Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας. Αυτά δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων και αργότερα απολιθώθηκαν». Αργότερα πρόσθεσε: «Αν είναι εξωγήινοι ή όχι, δεν ξέρουμε, αλλά ήταν έξυπνοι και ζούσαν μαζί μας. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο σύμπαν, θα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτή την πραγματικότητα»

Ο κ. Maussan είχε και παλιότερα συσχετιστεί με ισχυρισμούς για «εξωγήινες» ανακαλύψεις που αργότερα καταρρίφθηκαν, συμπεριλαμβανομένων πέντε μούμιων που βρέθηκαν στο Περού το 2017 και αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν παιδιά ανθρώπων.

Οι εκπρόσωποι του Κογκρέσου είπαν ότι οι πληροφορίες τους είχαν αφήσει με “σκέψεις” και “ανησυχίες” και με την προοπτική να “συνεχίσουν να συζητούν γι’ αυτό”.

 

Ο Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο οποίος τον Ιούλιο ισχυρίστηκε ότι ο αριθμός των UFO ή UAP (αγνώστων ανώμαλων φαινομένων) «αναφέρεται κατάφωρα ανεπαρκώς», ήταν επίσης παρών.

Πέρυσι συμπληρώθηκαν 75 χρόνια από το περιστατικό στο Roswell, το οποίο εξακολουθεί να δημιουργεί θεωρίες συνωμοσίας μέχρι σήμερα.

Ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο λέγεται ότι συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού το 1947, οδηγώντας στην πιθανή ανάκτηση σωμάτων εξωγήινων, τα οποία οι καχύποπτοι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι έχουν συγκαλυφθεί από την αμερικανική κυβέρνηση.

Δείτε τα πτώματα στο παρακάτω βίντεο από την ακρόαση (πηγή: Reuters):

https://www.reuters.com/video/watch/idRW171913092023RP1

[fbcomments]