Τρίτη 28.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Τρικαλινή αθλήτρια Φένια Τζέλη

09.05.2021

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια, την 19χρονη Φένια Τζέλη από τα Τρίκαλα, η χώρα μας επιστρέφει στους Αγώνες, στους οποίους, από το 1992, έχει πανηγυρίσει πέντε Ολυμπιακά μετάλλια.

Η Τζέλη, «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018, καθ` όλη τη διάρκεια του ευρωπαϊκού προΟλυμπιακού τουρνουά που ολοκληρώθηκε απόψε στη Σόφια, έδειξε τεράστια αγωνιστική ωριμότητα, με αποτέλεσμα να πετύχει τρεις νίκες, με τελευταία και πιο σπουδαία αυτήν απέναντι στην «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Ρίο το 2016, Κίμια Αλιζαντέχ (Ομάδα Προσφύγων).Αν και βρέθηκε να χάνει στη δεύτερη περίοδο με 0-1, η Τζέλη σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε διατεθειμένη να εγκαταλείψει τα όπλα. Ισοφάρισε σε 1-1, προηγήθηκε με 2-1 για να πάρει τον τρίτο και τελευταίο πόντο (3-1), λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Με τον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη

Τα πανηγύρια ξεκίνησαν με το φινάλε της αναμέτρησης, αφού για το ελληνικό ταεκβοντό ξεκινάει ένας νέος κύκλος Ολυμπιακών διαδρομών, ο οποίος ευχή όλων είναι να συνεχιστεί για πολλά-πολλά χρόνια.

Ο Παπαστεργίου

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, στην τρικαλινή πρωταθλήτρια του Τάε Κβο Ντο, Φένια Τζέλη, για την πανάξια πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο κ. Παπαστεργίου τονίζει ότι «η πρόκριση της τρικαλινής πρωταθλήτριας αποδεικνύει πως η σκληρή δουλειά, μαζί με τη θέληση, τον προγραμματισμό και τη δύναμη ψυχής, φέρουν αποτελέσματα. Ο Δήμος μας στήριξε και στηρίζει τον αθλητισμό με κάθε τρόπο, ενώ πρόσφατα εγκαινιάσαμε και την αίθουσα “Βασίλης Βαργιάμης” για να ενισχύσουμε και το τάε κβο ντο».
Και συνεχίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων: «Ενώνω τις ευχές μου με αυτές όλων των τρικαλινών, ώστε να δώσουμε δύναμη στην πρωταθλήτρια από το Μεγαλοχώρι, να αγωνιστεί και πάλι με το ίδιο πάθος για τα χρώματα της Ελλάδας, στη μακρινή χώρα του ανατέλλοντος ηλίου».

Η  19χρονη πρωταθλήτρια, αθλήτρια του ΣΟΑΤ,  στο προολυμπιακό τουρνουά της Σόφιας νίκησε και στον τρίτο της αγώνα την Ιρανή Kimia Alizadeh.

Το ελληνικό ταεκβοντό επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2012, έχοντας πανηγυρίσει πέντε Ολυμπιακά μετάλλια από το 1992.

Η Φένια Τζέλη ήταν «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018, ενώ ο Δήμος Τρικκαίων ήδη την έχει τιμήσει σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο, τον Οκτώβριο του 2018.

Συγχαρητήρια ΦΑΝΗ

Οι οικογένεια του Ασκληπιού Τρικάλων volley ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ την Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ Τρικάλων για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η μεγάλη προσπάθεια της Φανής όλα τα προηγούμενα χρόνια, η προσήλωση στο στόχο και η επιμονή έφεραν αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα

Επιτυχίες σαν κι αυτές τιμούν την Πόλη, τον Νομό αλλά και όλο τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια και σ΄όλους τους συντελεστές, στην οικογένεια, στον Σύλλογο αλλά και στον Δάσκαλο του ΣΟΑΤ κ. Παϊταρίδη που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία.

Είμαστε σίγουροι ότι και ο Βασίλης Βαριάμης θα νιώθει περήφανος από εκεί που βρίσκεται για την επιτυχία της Φανής.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΗ στους Ολυμπιακούς αγώνες

ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων volley