Κυριακή 10.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τσίπρας: Αντλούμε δύναμη από το γεγονός ότι έχουμε δίκιο

19.06.2015

Η Ελλάδα δίνει γενναία μάχη αυτούς τους μήνες και αντλεί δύναμη από το γεγονός ότι έχει δίκιο, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε ομογενείς στην Αγία Πετρούπολη την Παρασκευή.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι στόχος της προσπάθειας της ελληνικής κυβέρνησης και του λαού είναι «να ξανακάνουμε κυρίαρχη χώρα την πατρίδα μας και ο λαός να ζει με αξιοπρέπεια».

«Η Ελλάδα δίνει σπουδαία και γενναία μάχη αυτούς τους μήνες, περνά μεγάλη οικονομική κρίση και  οικονομικές δυσκολίες. Αλλά εσείς γνωρίζετε από δυσκολίες. Τις έχετε ξεπεράσει και έχετε σταθεί στα πόδια σας. Είναι βασικό χαρακτηριστικό του ελληνισμού, όταν έχουμε στόχο και αξίες, ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες να τις ξεπερνούμε» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Επισήμανε ότι «αντλεί κανείς δύναμη από το γεγονός ότι έχει δίκαιο» και τόνισε ότι «προσπαθεια όλου του ελληνισμού και ελληνκού λαού είναι να ξανακάνουμε κυρίαρχη χώρα την πατρίδα μας και ο λαός να ζει με αξιοπρέπεια. Να είστε περήφανοι που είστε Έλληνες».

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Καποδίστρια στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις 16:15, ενώ νωρίτερα θα μιλήσει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ.

 

Πηγή από in.gr

[fbcomments]