Κυριακή 20.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επαφές του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα – foto

10.12.2019

Στα Τρίκαλα βρίσκεται από τις 113:30 το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τρίπρας που μέχρι τώρα, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρικκαίων και στη συνέχεια πήγε για φαγητό στο «Χάνι».

Σύμφωνα με τον φακό του energospolitis.gr αρχικά επισκέφτηκε το χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη όπου … χάριν συνέντευξης σε Θεσσαλικό κανάλι, έστησε άπαντες σχεδόν μια ώρα… για να ακολουθήσει από το «Αχίλλειο» μέχρι το δημαρχείο της πόλης μια… περιοδεία παλαιοκομματικού τύπου…

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός στο Δημαρχείο από τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, όπου και αυτός (μαζί με πολλούς άλλους στο παρελθόν… έμεινε εκστασιασμένος με αυτά που στο… μέλλον θα συμβούν στον δήμο.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, τον γραμματέα της Ν.Ε. Σταύρο Νταούλα, τους πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη και τον βουλευτή Σάκη.

Ακολούθησε διάλογος του Δημήτρη Παπαστεργίου με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του δημάρχου Τρικκαίων, με τον πρώην πρωθυπουργό να βάλει κατά όσων προσπαθούν την κατάργηση του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που έδωσε πνοή στους Δήμους.