Τετάρτη 22.05.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νταλίκα με 5.000.000 λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκε στο λιμάνι της Πάτρας

27.09.2016

Συνεχίζεται η επιχείρηση ελέγχου και καταμέτρησης του παράνομου φορτίου που εντοπίστηκε να κουβαλά νταλίκα με Βουλγαρικές πινακίδες, νωρίτερα σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο Λιμάνι της Πάτρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταμέτρηση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία, ωστόσο πρόκειται για μεγάλο φορτίο με περισσότερα από 270.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και συνολικά κοντά στα 5 εκατομμύρια τσιγάρα, τα οποία προσπάθησε ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου που είναι Βούλγαρος, να περάσει από το νέο λιμάνι των Πατρών με προορισμό την Ιταλία.
Μία νταλίκα που θ’ αναχωρούσε από το νέο λιμάνι της Πάτρας για την Ιταλία εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης να έχει στο φορτίο της, ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Κεντρικό λιμεναρχείο της Πάτρας, η υπόθεση βρίσκεται στην διαδικασία του ελέγχου από τους λιμενικούς, στο γραφείο ασφάλειας του Λιμεναρχείου.
Το συμβάν πάντως έχει προκαλέσει προβληματισμό και φανερώνει την προσπάθεια των επιτήδειων να καταστήσουν το λιμάνι των Πατρών σε κέντρο διακίνησης και μεταφοράς λαθραίων τσιγάρων και καπνού.
Πηγή: thebest.gr