Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εχασε τη μάχη 46χρονη από τροχαίο στην Καρδίτσα

20.06.2016 /

εν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 46χρονησυνοδηγός του ενός αυτοκινήτου που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που έγινε στο νέο Περιφερειακό του Ριζοβουνίου.

Η 46χρονη μετά από 24 ώρες περίπου νοσηλείας άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και της παρεχόταν οι πρώτες βοήθειες από τον σοβαρό τραυματισμό της το Σάββατο 18 Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι το τροχαίο είχε άλλες δύο γυναίκες τραυματίες, τις οδηγούς των δύο αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν και συγκεκριμένα μια 51χρονη και μια 55χρονη.

Από την ενημέρωση που έχουμε από τους κατοίκους της περιοχής να πούμε ότι υπάρχουν πολλές φοβίες ότι ο συγκεκριμένος δρόμος θα δώσει όπως μας λένε και άλλα ατυχήματα. Παράπονα υπάρχουν από τους κατοίκους, καθώς κατά την είσοδο στην παράκαμψη και από τις δύο πλευρές ο δρόμος στενεύει επικίνδυνα και ενώ ήδη οι οδηγοί έχουν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Επίσης, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και για τον κόμβο που έχει φανάρια, τα οποία καθυστερούν πολύ για να ανοίξουν με τους πεζούς (πολλές φορές και ηλικιωμένους) να κάνουν αγώνα ταχύτητας να περάσουν και με τα οχήματα την ίδια ώρα να περνούν με μεγάλες ταχύτητες…

Πηγή: http://www.karditsalive.net/