Πέμπτη 02.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τραγικό τροχαίο στην Φθιώτιδα – νεκρός ένας 30χρονος

15.11.2021

Το αυτοκίνητο του 30χρονου «καρφώθηκε» αφρενάριστο σε πλατφόρμα από τρακτέρ και διαλύθηκε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σοκαρισμένη ειναι η τοπική κοινωνία στην Αρκίτσα Λοκρίδας για τον αδόκητο χαμό ενός 30χρονου παλικαριού, που το νήμα της ζωής του κόπηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο Αταλάντης – Καλαποδίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος 30χρονος επέστρεφε από τον Έξαρχο, όταν από άγνωστη αιτία, έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος πλατφόρμας, ενός τρακτέρ, που προπορευόταν.

Το αυτοκίνητο του 30χρονου διαλύθηκε, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του LamiaReport, με αποτέλεσμα το παλικάρι να βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.

Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Λοκρών είναι εάν η πλατφόρμα στο πίσω μέρος είχε φώτα, την ώρα που έγινε το τροχαίο είχε πέσει το σκοτάδι.

Οι κάτοικοι στην Αρκίτσα είναι συγκλονισμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη «έφυγε», με αυτόν τον τραγικό τρόπο, ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπητά παιδιά της περιοχής.

lamiareport.gr

[fbcomments]