Σάββατο 26.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

H «τρολιά» που κατάργησε την παρέλαση και η… ελαφρότητα του διαδικτύου

23.03.2016

 

Μια “τρολιά” για μια είδηση που στην πρώτη της ανάγνωση φαντάζει αστεία, γνωστού blogger, έφτανε για να αναδείξει γι ακόμη μια φορά πόσο… ποιοτική μπορεί να γίνει η δημοσιογραφία του διαδικτύου στην Ελλάδα του 2016.

Σύμφωνα με την είδηση- μούφα λοιπόν: “Εις ένδειξη καλής συμπεριφοράς, αλληλεγγύης, στον λαό του Βελγίου για τα δεινά που του συμβαίνουν η Ελληνική Κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝ.ΕΛ αποφάσισε το πρωτάκουστο!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα μας η είδηση πως η κυβέρνηση αποφάσισε να ακυρωθεί η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης του ISIS στις Βρυξέλλες… Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κυβέρνηση προτρέπει όλους τους Έλληνες να βάλουν στα μπαλκόνια τους μια σημαία του Βελγίου ή μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.”

Τελικά μάλλον αρκετοί στην Ελληνική δημοσιογραφία η οποία έχει γίνει έρμαιο του κάθε άσχετου, θα πρέπει όχι να κατεβάσουν τις σημαίες, αλλά τα βρακιά τους.

Το πιο τραγικό όμως είναι πως αυτή η… είδηση, έπεισε και πολλούς αναγνώστες που την κατάπιαν αμάσητη, όπως και διάφορα άλλα συνομοσιολογικά κείμενα που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, χωρίς κανείς να δίνει λογαριασμό σε κανένα