Πέμπτη 20.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους από τους Δήμους Προποντίδας και Πολυγύρου Χαλκιδικής

30.03.2021 /

 

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας από τους Δήμους Προποντίδας και Πολυγύρου Χαλκιδικής 

 

 

Το κύμα αλληλεγγύης φορέων και απλών πολιτών από όλη τη χώρα προς τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας συνεχίζεται. Σήμερα παραδόθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τους Δήμους Προποντίδας και Πολυγύρου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής  μια νταλίκα με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

 

«Ευχαριστώ τους Δήμους Προποντίδας και Πολυγύρου για την προσφορά τους. Μας δίνουν οξυγόνο ελπίδας ότι η κοινωνία βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία. Οι δημότες της Προποντίδας και του Πολυγύρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Προποντίδας Γιάννης Καραπανταζής δήλωσε: «Στεκόμαστε δίπλα στη Θεσσαλία που μετρά τις πληγές της. Δεν θα μπορούσαμε ως Δήμος να μην είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το σεισμό καθώς και εμείς πριν δυο καλοκαίρια βιώσαμε μια ανάλογη καταστροφή».

[fbcomments]