Δευτέρα 30.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τρισάγιο στην μνήμη συναδέλφων

30.12.2022 /
Τρισάγιο υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των δύο αδικοχαμένων συναδέλφων ΚΩΤΣΗ Δημήτριου και ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Κωνσταντίνου τελέστηκε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2022, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, στην Τρυγόνα Καλαμπάκας.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε, κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων και της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων .
Την τίμησαν με την παρουσία τους πέρα από τους συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων και τις αντιπροσωπείες των Δ.Σ. των Ενώσεων από πλευράς περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων  κ. Μιχαλάκης Χρήστος , ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Μπουτίνας Ιωάννης και ο προϊστάμενος της ΔΕΣΕ Τρικάλων κ. Παπαγεωργίου Αναστάσιος τους οποίους και ευχαριστήσαμε για τις σημαντικές εργασίες αναμόρφωσης του χώρου του μνημείου. Επίσης παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος ιερέας  των σωμάτων ασφαλείας  του νόμου Τρικάλων π. Ευάγγελος Καραμιντζιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Μήτραινας Δημήτριος, ο διοικητής του Α.Τ. Μετεώρων κ. Λαφαζάνης Ευάγγελος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος , και εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου ο Α/Υ Μπριασούλης Δημήτριος.

 Στον χώρο του μνημείου κατατέθηκαν στεφάνια.

-Είναι χρέος ΟΛΩΝ μας, να μνημονεύουμε και να τιμούμε αυτούς που έπραξαν το ύψιστο χρέος προς την πατρίδα.
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος: Αναγνώστου Ιωάννης
Ο γενικός γραμματέας : Μητσικός Λάμπρος
[fbcomments]