Τρίτη 25.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μουσικές νύχτες στο θεατράκι του Ληθαίου

29.06.2016

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων χθες βράδυ η πρώτη συναυλία στο θεατράκι του Ληθαίου που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το 2οTrikalArt.

Η συναυλία με τίτλο «Οι Μεγάλοι Απόντες της Θεσσαλονίκης» ήταν ένα αφιέρωμα στους ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ- ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ – ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,.
Στις τρείς σπουδαίες φυσιογνωμίες του Ελληνικού πολιτισμού, στους τρείς από τους σημαντικότερους δημιουργούς του Ελληνικού τραγουδιού και  κύριους  εκφραστές της «σχολής»  της Θεσσαλονίκης. Ένα αφιέρωμα στους τραγουδοποιούς που έφεραν τον καινούργιο αέρα στην ελληνική μουσική.
Τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, του Μανώλη  Ρασούλη και του Νίκου Παπάζογλου ερμήνευσε ο  Φώτης Θεοδωρίδης. Πιάνο : Σάκης Κοντονικόλας
Μπουζούκι : Βασίλης Μητσιάκης, Κιθάρα : Δημήτρης Τυχάλας

Το «Ηχόπλοο»

Ακόμη μία συναυλία με τρικαλινούς συντελεστές, προσφέρει δωρεάν το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το μουσικό σχήμα «Ηχόπλοο» σε μία συναυλία που θα δοθεί στον μαγευτικό χώρο στου μικρού θεάτρου στον Lηθαίο (όπισθεν Τζαμιού).
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις 21:300. Η είσοδος είναι και αυτή τη φορά ελεύθερη, όπως όλες, όσες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 2ηςΕβδομάδας Μουσική και Τέχνης, TrikalArt.

Το Ηχόπλοο θα μας ταξιδέψει στα νερά του Ληθαίου με ήχους κιθαρωδικούς. Ένα ταξίδι με τραγούδια που κινούνται στον χώρο του ελαφρού, του έντεχνου και ξένου ρεπερτορίου. Με τους Θωμά Σιώμο και Ιφιγένεια Καραγκούνη στο τραγούδι. Κλασική κιθάρα παίζει ο Σπύρος Τσιώλης.