Πέμπτη 21.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πύρ και μανία κατά της κυβέρνησης και της Δριτσέλη η Ζαχαρούλα

19.07.2018

Με μια ανάρτηση όλο θυμό κατά της κυβέρνησης αλλά και της κ. Δριτσέλη, η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα πρώην υποψήφια βουλευτής με το “Ποτάμι”, ξεσπά για την ταλαιπωρία που υφίσταται η επιχείρησής της και πολλές άλλες Ελληνικές στα σύνορα με την Βουλγαρία. Διαβάστε τι έγραψε στο fb και θα καταλάβετε:

«Διάβαζα πριν λίγο το παράδειγμα της Πορτογαλίας. Σε κάποιο σημείο του άρθρου υπήρχε ο τίτλος “Είναι οι εξαγωγές ηλιθιε”. Για δεύτερη μέρα τα κρασιά μας όπως επίσης και τα κρασιά γνωστού οινοποιείου της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών είναι εγκλωβισμένα στα Βουλγαρικά σύνορα. Γιατί ο οδηγός του φορτηγού δεν έδωσε χαρτζιλίκι στον Βούλγαρο τελωνειακό χθες βράδυ. Είναι μια γνωστή ιστορία σε όσους εξάγουν και περνάνε τα συγκεκριμένα σύνορα. Ακόμη κι αν τα χεις κάνει όλα σωστά, ακόμη κι αν κανεις ερώτηση στη Βουλή όπως έπραξε ο Γιώργος Αμυρας σήμερα το πρωί παρουσίας της αρμόδιας υπουργού, ακόμη κι αν τρέξεις όλα τα τελωνεία της Χώρας μαζί με το αρμόδιο υπουργείο δε γίνεται τίποτα. Μην περιμένετε σωτηρία. Μας νίκησαν πάρτε το απόφαση.
Υγ. Για την ιστορία απευθύνθηκα σήμερα το πρωί στο γραφείο της κυρίας Δριτσελη πριν κάνω οτιδήποτε κι ενημέρωσα για το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά μ έγραψε κανονικά. Για να μη νομίζετε ότι το κάνει μόνο Σ εσάς. Προφανώς δεν το έκρινε σημαντικό».