Τρίτη 05.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε νοσοκομείο και Κ.Υ. Καλαμπάκας ο Κοντοζαμάνης

11.06.2021

Για τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης COVID19 αλλά και την επόμενη μέρα για την επιστροφή στην κανονικότητα, ενημερώθηκε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης που βρέθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων σήμερα το απόγευμα όπως πρώτος έγραψες ο energospolitis.gr (εδώ).

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του βουλευτή Θανάση Λιούτα, του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και του προέδρου του Νοσοκομείου Κώστα Γρηγορίου, ενημερώθηκε για την διαχείριση της κρίσης αλλά και την πορεία των εμβολιασμών από τον ιατρό Στέφανο Τσουρβάκα και την κ. Παπαραφόρου ενώ εκτενής κουβέντα έγινε και για την επόμενη μέρα της πανδημίας.

Εγινε ενημέρωση σε ποιες κλινικές υπάρχει έλλειψη προσωπικού ώστε να υπάρξει και ανάλογη προκήρυξη για την πλήρωσή τους.

Στη συνέχεια ο κ. Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε το Κ.Υ. Καλαμπάκας ενώ την βραδιά του θα την περάσει στην Παναγία Τρικάλων, από όπου έλκει την καταγωγή του ο διευθυντής του γραφείου του.