Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κόντρες στο… facebook για την Υγεία…

14.04.2017

Μέσα από το facebook (από την κοινωνία έχει αραιώσει τις εμφανίσεις), φαίνεται πως δίνει την μάχη υπεράσπισης της κυβέρνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, που χθες άνοιξε μέτωπο με τον Συντονιστή Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος του Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Σπύρο Περήφανο που τα έβαλε με τους τότε συνδικαλιστές της ΟΕΝΓΕ μεταξύ των οποίων ήταν και ο σημερινός υπ. Υγείας αλλά και ο κ. Παπαδόπουλος.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο facebook  ο Σπύρος Περήφανος γράφει: « Ήθελα να εκφράσω μια γνώμη. Φυσικά όλα στο φως για την υγεία, τίθεται όμως ένα ερώτημα όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές της ΟΕΝΓΕ ΞΑΝΘΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΚΛΠ όλα τα προηγούμενα χρόνια συναγελαζονταν με ότι πιο χυδαίο και βρώμικο υπήρχε στα συνδικαλιστικα όργανα, ήξεραν όλες τις βρωμιές, τις συναλλαγές, τις αναξιοκρατικες αποφάσεις, γιατί δεν μιλούσαν τότε. Απάντηση : ήταν σε όλα μέσα στα δούναι και λάβειν βολεύονταν και αυτοι ως απίστευτα μέτριοι που γίνονταν διευθυντές με τον νόμο ξεφτίλα του Αβραμόπουλου.
Και κάτι άλλο συνάδελφοι όλοι αυτοί βγήκαν στην σύνταξη από τα 60 και ψήφισαν περήφανα όλοι εμείς οι υπόλοιποι στα 67 και με μείωση 30%,του μισθού, επίσης μας έφαγαν και μία χαρά τα δεύτερα ταμεία που πληρώναμε ως ανόητοι
Κοντολογίς αυτό είναι ο σύριζα, όλο το παλιό και σαπισμενο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί όλος ένας συρφετος μετριων»

Ο κ. Παπαδόπουλος απαντά από τον δικό του «τοίχο»: «τι έκανε η ΟΕΝΓΕ εκείνα τα χρόνια που στην ηγεσία της ήταν ο Ανδρέας Ξανθός, ο Δημήτρης Βαρνάβας, ο Σάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Στρατής Πλωμαρίτης, ο Τάκης Νικολόπουλος… για τα σκάνδαλα στην Υγεία ; αναρωτιέται σε κείμενό του ο Συντονιστής Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Δείχνει να ξεχνά τη καμπάνια της ΟΕΝΓΕ ” ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ” και πολλές άλλες δράσεις κατά της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος στην Υγεία, καθώς και για να οργανώνονται τα Ιατρικά Συνέδρια από το ΕΣΥ και όχι από τις Φαρμακευτικές Εταιρείες…»

Σπύρος Περήφανος:Εγώ πάλι θυμάμαι ότι τα χρόνια της επιπλαστης ευμάρειας που το χρήμα ερρεε άφθονο όταν κάποιος υπουργός οικονομικών προσπαθούσε να κάνει ένα μικρό περιορισμό της τάξεως των 10 ευρω όλοι οι παραπάνω εμπλεοι επαναστατικοτητος ξεσήκωναν τα νοσοκομεία στον αέρα. Τα ξέρουμε όλα όσο για τα φακελάκια μπαταριες στον αέρα. Όλοι οι παραπάνω τα γνώριζαν όλα και φυσικά οι εποχές που οι τάχα μου αριστεροί εκφοβιζαν το ποπολο παρηλθαν ανεπιστρεπτί