Τετάρτη 28.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Χρύσα Ντιντή για Γ. Οικονόμου και… προξενητάδες…

10.04.2019

Να ξεκαθαρίσει τώρα αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, ζήτησε από τον Γιώργο Οικονόμου στην εκπομπή «Χαμηλές Πτήσεις» στο «Ράδιο Ζυγός» η υποψήφια βουλευτής Χρύσα Ντιντή. Επίσης η κ. Ντιντή δήλωσε πως οι Λάππας, Ξάφος και Σπανός, αν δείξουν πως θέλουν να προσφέρουν στο ΚΙΝΑΛ δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την στάση τους, εκτός και αν… αποδειχθεί πως η παρουσία τους στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ρόλο προξενητή…

Ποιο συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Πώς κρίνεις το άνοιγμα του Σάκη Παπαδόπουλου στον Γιώργο Οικονόμου»;  η κ. Ντιντή απάντησε: Κατ’ αρχήν εγώ θα περίμενα μια απάντηση από τον Γιώργο τον Οικονόμου, που δεν την είδα. Αν θα καλούσε εμένα, δεν θα απαντούσα; Και γιατί δεν καλεί εμένα ή κάποιον άλλο από το ψηφοδέλτιο»; ….. «θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο ή όχι. Προέχει αυτό».

Οσον αφορά τη στάση για την παρουσία των τριών στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «εγώ κάποια πράγματα δεν τα θεωρώ θέσφατα, αν η πορεία των τριών στελεχών μας, δείξει πως θα μας στηρίξουν έμπρακτα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ομως απ’ ότι είδα όμως οι δύο δεν θέλουν, ενώ ο κ. Λάππας δήλωσε πως είναι ΚΙΝΑΛ. Αρκεί να μην αποδεχθεί πως στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν ως προξενητάδες…»

Οσον αφορά στο άνοιγμα του Σάκη Παπαδόπουλου τόνισε πως: «Αυτό που κάνει δεν είναι πολιτικός πολιτισμός», θυμίζοντάς του πως το ΠΑΣΟΚ τον στήριξε για νομάρχη.