Τετάρτη 26.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χουντής: ΟΧΙ στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές

07.05.2019

Την ανάγκη να στηριχθούν οι δυνάμεις της Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας στις επικείμενες ευρωεκλογές, ώστε να δημιουργεί ένα μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές υπογράμμισε, χθες από τα Τρίκαλα ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος της ΛΑ.Ε. – Μέτωπο Ανατροπής κ. Νίκος Χουντής.

Ο κ. Χουντής επισκέφθηκε τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων, όπου συζήτησε με εργαζόμενου και στη συνέχεια, πραγματοποίησε  περιοδεία και αγορά στο κέντρο της πόλης.

Ο ευρωβουλευτής σημείωσε ότι σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση  είναι ένας χώρος που εφαρμόζει πολιτική λιτότητας, αμφισβητεί συνεχώς τα εργασιακά δικαιώματα και μετατρέπεται διαρκώς σε φρούριο, δίνοντας χώρος στις δυνάμεις της ακροδεξιάς.

«Το διακύβευμα σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι να ενισχυθούν οι δυνάμεις της Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας, ώστε να μπει ένα φρένο σε αυτή την πολιτική που ακολουθείται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να ενισχυθούν οι πολιτικές που στηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος, είναι κατά των πλειστηριασμών, κατά των ελαστικών σχέσεων εργασίας κ.ο.κ.» σημείωσε ο κ. Χουντής.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες που αισθάνονται  τον θυμό απέναντι στον αυταρχισμό της Ε.Ε. και την ιμπεριαλιστική πολιτική της να στηρίξουν δυνάμεις που είναι ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική.