Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πικρία Χαχάμη και ευχές για… καλή συνταξιοδότηση στον Λάππα

29.10.2019

Τεράστιο θέμα για την συνοχή… αλλά και την πολιτική πορεία του συνδυασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Μαζί για τα Τρίκαλα» άνοιξαν οι διαδικασίες εκλογής των… εκλεκτόρων στην ΠΕΔ.

Πέραν του επικεφαλής του συνδυασμού Κώστα Κρεμμύδα που είχε δηλώσει πως δεν θα στηρίξει τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για πρόεδρο της ΚΕΔ, δίνοντας εντελώς πολιτικό χαρακτήρα στην υπόθεση τονίζοντας μάλιστα αυτολεξεί: «Οι εκλογές στην ΠΕΔ και στην ΚΕΔΕ είναι πολιτικές εκλογές, γι αυτό και από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι δεν θα ψηφίσω τον κ. Παπαστεργίου», στις ενδοπαραταξιακές εκλογές για την ΠΕΔ εκλέχθηκε ο Γιώργος Λουλές που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ… αφήνοντας εκτός το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θωμά Χαχάμη.

Αυτό σημαίνει πως πλέον ο συνδυασμός είτε χαρακτηρίζεται από τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ, είτε ο επικεφαλής δεν μπόρεσε να επιβάλει γραμμή μιας και ο ίδιος επιμένει να διατείνεται πως είναι στο χώρο του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Χαχάμης μιλώντας στην εκπομπή «Χαμηλές πτήσεις» στο ράδιο ΖΥΓΟΣ δήλωσε πως: «Εγώ θα παραμείνω στον συνδυασμό και δεν αμφισβητώ τον Κώστα Κρεμμύδα που είναι και φίλος», στην παρέμβαση για τους υπόλοιπους που ψήφισαν κατά είπε πως: «Δεν γνωρίζω σε τι θα οδηγήσουν στο μέλλον, μπορεί κάποιοι από αυτούς να είναι δελφίνοι και κάποιοι να θέλουν να είναι την επόμενη φορά υποψήφιοι. Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές» τόνισε.

Ο ίδιος δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει ποιος δεν τον ψήφισε, ενώ στην επισήμανση πως ο κ. Λάππας δήλωσε πως θα παραιτηθεί, ο Θωμάς Χαχάμης απάντησε πως: «Αυτό ο κ. Λάππας το λέει εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο κ. Λάππας είναι ένα κεφάλαιο για τα Τρίκαλα, έχω τις διαφωνίες μαζί του και τις λέω ευθέως, ίσως η Τρικαλινή κοινωνία να τον αδίκησε, ίσως και να θέλει να αποστρατευτεί και αυτό είναι θεμιτό. Πάντως δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής, απλά το λέει, να μου επιτρέψετε να έχω αρκετές αμφιβολίες αν θα το κάνει, μπορεί όμως και να διαψευστώ»… Σε άλλο σημείο είπε πως: «Ο κ. Λάππας μπορεί να έκανε τον κύκλο του, από μόνος του είπε πως είναι το χθες και εφόσον είναι το χθες και θέλει να παραιτηθεί και να κάνει την έξοδο, ας το κάνει. Από μένα να έχει καλή συνταξιοδότηση… καλό πολίτης να είναι»