Κυριακή 26.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νεκρός σε τροχαίο ο μηχανικός του δήμου Χάρης Μπουζιούρας – Συλλυπητήριο δημάρχου

31.05.2021

Ακόμα ένας νεκρός καταγράφεται στα Τρίκαλα μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα απόγευμα της Δευτέρας στον δρόμο Ράξας -Σωτήρας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ανέσυρε νεκρό τον οδηγό του οχήματος.

Πρόκειται για τον μηχανικό του Δήμου Τρικάλων Χάρη Μπουζιούρα , ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε o 65χρονος ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μανδρότοιχο.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Τρικάλων. Ήταν παντρεμένος με την διευθύντρια της Δημοτικής Χορωδίας Ελένη Ζιάκα.

Ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με αφορμή τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Χάρη Μπουζιούρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον τραγικό και άδικο θάνατο του φίλου μου και συναδέλφου Χάρη.
Είναι θλιβερό, το να θρηνούμε συναδέλφους, ανθρώπους που προσέφεραν στην τοπική κοινωνία και μάλιστα λίγες ώρες μετά από μια συνεργασία, που σημαδεύτηκε από αμοιβαία φιλία και εκτίμηση όλα αυτά τα χρόνια.
Προέχει το να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια και προφανώς θα διερευνήσουμε σε βάθος τα αίτια του δυστυχήματος. Συλλυπούμαι βαθύτατα την οικογένεια, τη σύζυγό του, αγαπημένη μας Ελένη, τα παιδιά του και όλους τους συγγενείς του. Ο Δήμος Τρικκαίων έχασε ένα άξιο στέλεχος, οι μηχανικοί έναν σπουδαίο συνάδελφο, η οικογένεια τον δικό της άνθρωπο. Αντίο ρε Χάρη».
Ο αδικοχαμένος δημοτικός υπάλληλος εργαζόταν ως Αρχιτέκτονας μηχανικός  στην αντιδημαρχία τομέα Α, (ΔΕ Παραληθαίων, Παληοκάστρου, Μ. Καλυβίων), ασχολούμενος με τα έργα του Δήμου στην περιοχή.

Από το γραφείο Τύπου