Σάββατο 23.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μανώλης: Οι ψηφοφόροι του Γ. Χάιδου αισθάνονται προδομένοι

01.10.2020

Ο Γιάννης Χάϊδος είναι καιρό τώρα που είναι κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν μόνοι τους αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, οπότε και αυτοδικαίως δεν είναι και μέλη του, δήλωσε σήμερα στις «Χαμηλές Πτήσεις» ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μανώλης.

Μάλιστα στην επισήμανση ποια είναι η αίσθηση στον χώρο του κινήματος που εκλέχτηκε με την σημαία του ΠΑΣΟΚ περιφερειακός σύμβουλος, δήλωσε πως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα αισθάνονται προδομένοι.

Πάντως ο Γιώργος Μανώλης αναφερόμενος στο γενικό πολιτικό σκηνικό μίλησε για καιροσκόπους που μεταπηδούν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για προσωπικούς λόγους μιας και το αφήγημα περί κεντροααριστερής παράταξης, έχει καταρρεύσει.

Επίσης συμφώνησε με την δήλωση της προέδρου του κόμματος για παραμονή της στην ηγεσία στην παρούσα χρονική στιγμή, μιας και η θητεία της λήγει σε ένα χρόνο από σήμερα.

Τέλος ήταν καταπέλτης κατά της Ν.Δ. που παρότι ο κόσμος της έδωσε την ευκαιρία με τεράστιο οικονομικό κόστος με το πρώτο lockdaown ώστε να προετοιμάσει τη χώρα, η εικόνα σήμερα είναι 27 παιδιά στην τάξη, συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς και υπέρ πλήρη πλοία το καλοκαίρι για να μη χαλάσει χατίρια των εφοπλιστών.