Κυριακή 27.11.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εικόνες και μνήμες στο ημερολόγιο 2021 της Φ.Α.Τ.Α.

18.12.2020 /

Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο για το 2021 κυκλοφόρησε η «Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας της Αθαμανίας», (Φ.Α.Τ.Α.) στο οποίο δημοσιεύονται ανέκδοτες συλλεκτικές φωτογραφίες από οικογένειες της Τζούρτζιας αλλά και μεταναστών αλλά φωτογραφικό υλικό του χωριού και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του.

Σε μήνυμά της η διοίκηση αναφέρει:

“Αγαπητοί πατριώτες μας και απανταχού Τζουρτζιώτισσες και Τζουρτζιώτες…

Δυστυχώς η εποχή που διανύουμε λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων στο μέτωπο του κορονοϊού ,δεν μας επιτρέπει την πραγματοποίηση πολλών δράσεων που προγραμμάτιζε η Αδελφότητά μας. Αντ΄ αυτών υλοποιήσαμε την ιδέα δημιουργίας μιας ημερολογιακής έκδοσης με ελκυστικό θεματολόγιο βγαλμένο από την πλούσια ιστορία της Τζούρτζιας, με φωτογραφικό υλικό του πανέμορφου χωριού μας, των υπέροχων ανθρώπων του και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του.

Ανέκδοτες συλλεκτικές φωτογραφίες από οικογένειες της Τζούρτζιας αλλά και μεταναστών συμπατριωτών μας που θα φέρουν στη μνήμη πολλών στιγμές του παρελθόντος ,αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στους νεώτερους να γνωρίσουν τους προγόνους τους.

Καλούμε όλους τους πατριώτες να στηρίξετε εκ νέου την Αδελφότητά μας συνεισφέροντας και ενισχύοντας εμπράκτως αυτό μας το εγχείρημα , με την ευχή οι φετινές γιορτές να είναι το εφαλτήριο για την ψυχική ανάταση όλων με μόνο όμορφες στιγμές για το 2021!!!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με όλα τα μέλη του Δ.Σ για τον τρόπο με τον οποίο θα το προμηθευτείτε.

Με τιμή

Το Δ.Σ”