Δευτέρα 25.03.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κατέκλυσαν τον Μύλο για τα «Τσιτσάνεια» – Φωτογραφίες

05.09.2018

Κυριολεκτικά κατέκλυσαν χθες βράδυ το Μύλο Μάτσοπουλου οι Τρικαλινοί, αφού δεν είχε χώρο ούτε να σταθεί κάποιος όρθιος, στην επιτυχημένη για άλλη μια χρονιά από πλευράς οργάνωσης εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, «Τσιτσάνεια 2018».

Οι Μπάμπης Τσέρτος, Σοφία Παπάζογλου, Μπάμπης Αντωνίου και Δέσποινα Ραφαήλ, χάρισαν μια μοναδική βραδιά με πολύ κέφι και με όλον τον κόσμο να συμμετέχει και να τραγουδά μαζί τους.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μπάμπης Αντωνίου και η Δέσποινα Ραφαήλ ερμήνευσαν μεγάλα τραγούδια των Θεσσαλών συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Θόδωρου Δερβενιώτη, Μπάμπη Μπακάλη, Λουκά Νταράλα, των στιχουργών Κώστα Βίρβου, Χρήστου Κολοκοτρώνη, Γιώργου Σαμολαδά καθώς επίσης και κάποια από αυτά που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο πιανίστας και συνθέτης Σάκης Κοντονικόλας και στο σόλο μπουζούκι ο Παναγιώτης Στεργίου.

Η λαϊκή ορχήστρα αποτελούταν από τους Βασίλη Μητσιάκη & Γιώργο Ρέτο στο μπουζούκι, Δημήτρη Τυχάλα στην κιθάρα, Κώστα Λάμπα στο μπάσο, Νεκτάριο Παπαγεωργίου στο κλαρίνο, Κώστα Μυλωνά στα κρουστά και Στέλιο Καραγιώργο στα τύμπανα.

Να σημειωθεί επίσης πως στα θετικά της βραδιάς και φυσικά της Περιφέρειας, η είσοδος ήταν δωρεάν.