Τετάρτη 05.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απαντήσεις από τον Τσίπρα ζητά η Ν.Δ. για την υπόδικη αστυνομικό στο Νεραϊδοχώρι

07.01.2022
Απαντήσεις ζητάει η ΝΔ από τον Αλέξη Τσίπρα -με αφορμή δημοσιεύματα- για το αν είχε παρέα του στα Τρίκαλα υπόδικη αστυνομικό.

Χαρακτηριστική είναι ανάρτηση στο Twitter του διευθυντή στο γραφείο Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανού: «Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους “υπερευαίσθητους” του “ηθικού πλεονεκτήματος”…».

Ποια είναι η υπόδικος αστυνομικός που βρέθηκε στην παρέα του Αλέξη Τσίπρα στη Νεράιδα Τρικάλων

Εύλογα ερωτηματικά δημιουργούνται για την παρέα από την οποία πλαισιωνόταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατά την παραμονή του για την περίοδο των γιορτών στη Νεράιδα Τρικάλων.

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις πως ανάμεσά τους υπήρξε αστυνομικός, διωκόμενη για την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια.

Ας σημειωθεί ότι όπως φαίνεται η συγκεκριμένη κυρία, το όνομα της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες είναι Μαρία Χαρτζανιώτη έχοντας το βαθμό του αστυνομικού, δεν βρέθηκε στιγμιαία στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, καθώς ήταν μαζί του και κατά την άφιξη αλλά και ξενάγηση στα μέρη της Νεράιδας. Φωτογραφικό στιγμιότυπο τους δείχνει να περπατούν μαζί αλλά και να ξεναγούνται στην περιοχή.


Αλέξης Τσίπρας και Μαρία Χαρτζανιώτη περπατούν μαζί στα σοκάκια της Νεράιδας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω αστυνομικός είναι σε διαθεσιμότητα από το Σώμα για την εμπλοκή της στη συγκεκριμένη υπόθεση με το όνομά της να βρίσκεται μέσα στη δικογραφία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ζητήσει και λάβει σχετική άδεια προκειμένου να βρίσκεται τις πρώτες ημέρες του έτους στα Τρίκαλα, τόπο από τον οποίο κατάγεται ο σύζυγός της.

Επομένως, είναι εύλογο να δημιουργούνται ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τίθενται θέματα πολιτικής και ηθικής τάξεως, αφού η συγκεκριμένη κυρία φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο δικαστικής διερεύνησης για πολύ σοβαρά ζητήματα.

Δείτε φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με την υπόδικο αστυνομικό:


Αναμνηστική φωτογραφία από την εξόρμηση στη Νεράιδα Τρικάλων


Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα

lawandorder.gr  Πηγή φωτογραφιών: trikalavoice.gr