Πέμπτη 19.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τρίκαλα: Οριστική η ρήξη ΣΥΡΙΖΑ – Τσιλιμίγκα

06.05.2019

Οριστική είναι η ρήξη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλία της Καρδιάς μας» καρδιοχειρουργό Νίκο Τσιλιμίγκα, μετά την απόφασή του να μην συμπεριλάβει σε αυτό τον Γιώργο Καπέλο.

Η Ν.Ε. που συνεδριάζει αυτή την ώρα, σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχός της,  θεωρείται βέβαιο πως θα αποφασίσει την απόσυρση και των άλλων τριών μελών του συνδυασμού τον επιχειρηματία από την περιοχή της Φαρκαδόνας Δημήτρη Στάμο, την εκπαιδευτικό Ουρανία Παπαζεύκου και την γιατρό Κική Παγδάτογλου.

Αυτό εξάλλου είχαν αποφασίσει νωρίτερα το απόγευμα και ολόκληρη η ομάδα. Μάλιστα ασφαλείς πληροφορίες θέλουν αύριο να πάνε στο Πρωτοδικείο Λάρισας όπου θα γίνει και τυπικά η απόσυρση των υποψηφιοτήτων, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στον κ. Τσιλιμίγκα για την αντικατάστασή τους μέχρι την Παρασκευή.

Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να βρεθούν πρόθυμοι δύο γυναίκες και ένας άντρας, σε ένα εντελώς αρνητικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί για τον συνδυασμό του γιατρού.

Γιατί έβγαλε τον Καπέλο;

Στον Σταύρο Τραγάνη (παρότι o ίδιος νίπτει τας χείρας του) επιχειρούν να αποδώσουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, το κόψιμο του Γιώργο Καπέλου, έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολο το έργο του Μπάμπη Τσιρογιάννη που είναι από την ίδια περιοχή.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ούτε τις επόμενες μέρες θα πλήξουμε με τον συνδυασμό Τσιλιμίγκα στα Τρίκαλα, όπου αναμένονται κι άλλες εξελίξεις.