Πέμπτη 24.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σπ. Τσιγάρας: Εκβιάζουν τους συμβούλους μου να μην κατέλθουν…

28.02.2019

Σε σοβαρές καταγγελίες για απειλές υποψηφίων συμβούλων τους οποίους ανακοίνωσε, ώστε να μην συμμετέχουν στις εκλογές, προχώρησε στην εκπομπή «Χαμηλές Πτήσεις» στο ράδιο Ζυγός σήμερα το απόγευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπήλιος Τσιγάρας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» προειδοποίησε πως αν αυτό συνεχιστεί θα προσφύγει στην Εισαγγελία και θα ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Ο κ. Τσιγάρας που δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασίες με βάση πάντα το πρόγραμμα και τις αρχές του συνδυασμού του, επισήμανε πως μετά από αυτό θα ανακοινώσει μαζί το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του και όχι τμηματικά όπως είχε σκοπό να κάνει, ενώ τόνισε με έμφαση πως η κάθοδό του θα πρέπει να θεωρείται απ’ όλους αυτούς, δεδομένη.

Τέλος χρησιμοποίησε αρκετά σκληρή γλώσσα κατά της δημοτικής αρχής, που όπως είπε έχει χάσει την μάχη της καθημερινότητας, υποσχέθηκε μείωση των τελών και των λογαριασμών της ΔΕΥΑΤ, ενώ είπε πως θα κρατά από τον μισθό του δημάρχου, μόνο όσα παίρνει ένας ανειδίκευτος εργάτης και τα υπόλοιπα θα τα δίνει στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου. «Εγω δεν θα αγοράσω χωράφια στις άκρες της πόλης για να τα δώσω αντιπαροχή», είπε χαρακτηριστικά.