Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τράκαρε με σκύλο και γλύτωσε από θαύμα Τρικαλινός μοτοσυκλετιστής

20.08.2021

Σε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν τα αδέσποτα σκυλιά από την αδιαφορία του δήμου να δώσει απάντηση στο πρόβλημα. Σήμερα το βράδυ τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ έξω από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων όταν μηχανή που κινούνταν στο δρόμο χτύπησε σκύλο που πετάχτηκε μπροστά του.

Από τη σύγκρουσης ο οδηγός έπεσε στο οδόστρωμα, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε τροχαία για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Γλύτωσε από θαύμα

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση αυτόπτη μάρτυρα, που κάνει λόγο πως από θαύμα γλύτωσε ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας αφού παραλίγο να τον παρασύρει το αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

«Είναι υπεύθυνος ο δήμος Τρικκαίων για το αποψινό τραγικό τροχαίο μεταξύ αδέσποτου σκύλου και μοτοσυκλετιστη στο 4ο χλμ Τρικάλων – Μεγαλοχωρίου; Στην συγκεκριμένη περιοχή εδώ και πολλούς μήνες κυκλοφορούν περί τα δέκα αδέσποτα σκυλιά. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει ένα τροχαίο και την πάτησε ένας ευάλωτος αναβάτης μοτοσυκλέτας ο οποίος εύχομαι να ξεπεράσει το συντομότερο τον τραυματισμό του. Επειδή ήμουν από τους πρώτους που φτάσαν στο σημείο, μου είπε η κοπέλα που σταμάτησε μπροστά από μένα, ότι ο μπροστινός της που είδε το τροχαίο, δεν σταμάτησε κι έφυγε. Αμέσως μετά, κι ενώ ο αναβάτης κοίτονταν ακριβώς στη μέση του δρόμου, πέρασε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο παρατρίχα θα περνούσε από πάνω του…. Έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο; Θα παρθούν μέτρα από τους αρμόδιους έστω και κατόπιν εορτής για να σωθεί ο επόμενος; Θα αποζημιώσει κάποιος; Και τέλος που πήγε ο ανθρωπισμός μας; Βλέπουμε άνθρωπο στο οδόστρωμα και απλά προσπερνάμε; Δυστυχώς αυτοί είμαστε ως κοινωνία και τέτοιους επιλέγουμε να μας κυβερνούν»!

[fbcomments]