Τετάρτη 07.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τρίκαλα: Ταξίδι… τρόμου για τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 887

24.07.2022

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη με την αμαξοστοιχία 887 που εκτελούσε το δρομολόγιο Τρίκαλα – Αθήνα και που τελικά έφτασε… με αρκετές ώρες καθυστέρηση, με τους επιβάτες να κάνουν ένα ταξίδι… τρόμου.

Τ συγκεκριμένο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο των 18:40 για Αθήνα, καθυστέρησε την αναχώρησή του γιατί προηγουμένως είχε συμβεί το ατύχημα της παράσυρσης του 30χρονου από άλλο τρένο που πήγαινε προς Καλαμπάκα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει από τον σταθμό των Τρικάλων στις 19:10, όμως στη Θήβα παρέσυρε έναν 45χρονο άνδρα με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η αμαξοστοιχία 887 που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 το βράδυ από το Λειανοκλάδι με προορισμό την Αθήνα, παρέσυρε, γύρω στις 10:00 στο ύψος της Θήβας, 45χρονο Ρομά, που για άγνωστους λόγους βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να ακρωτηριαστεί στο κάτω άκρο!

Άμεσα στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο ΓΝ Θήβας κι από εκεί στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» στην Αθήνα αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Θηβών, ενώ η αμαξοστοιχία συνέχισε με μισή ώρα καθυστέρηση το ταξίδι της για το σταθμό της Αθήνας.

Τελικά το τρένο έφτασε στην Αθήνα στις 22:26μ.μ., με τους επιβάτες του… να τα έχουν δει όλα.

Ετικέτες: , ,