Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τρένο: Μας είπε ψέματα και μας εξαπάτησε ο δήμαρχος!!!

14.02.2023 /

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με την επιστροφή ή όχι του μουσειακού τρένου, που όπως καταγγέλλουν οι Φίλοι του Συλλογου Σιδηροδρόμων ο δήμος τους είπε, ψέματα, εξαπάτησε και δανείστηκε για να μην το επιστρέψει… ποτέ.

Χθες τα μέλη του Συλλόγου που προσέχουν και περιποιούνται το τρένο μέχρι τώρα  προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο με τον κ. Παπαστεργίου να… απουσιάζει στην Αθήνα, γνωρίζοντας την πλήρη απαξίωση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής που τους άφησε να περιμένουν… πάνω από μισή ώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μέχρι να δεήσει να τους… ακούσει απλά η κ. Αλεστά.

Νωρίτερα ο κ. Παπαστεργίου που βγήκε σε ραδιόφωνο της πόλης είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως το τρένο είναι του δήμου και ότι θέλει το κάνει, ενώ για πρώτη (κρυπτώμενος;) πίσω από τους κατοίκους της γειτονίας, είπε πως εκείνοι δεν το θέλουν.

«Θα τρίβει τα μάτια μου από τις υπογραφες που θα συγκεντρώσουμε από τους κατοίκους», απάντηση ο Κρανιάς.

Αν όντως υπάρχουν τέτοιοι κάτοικοι, γιατί δεν διαμαρτυρόταν τόσα χρόνια ή πλέον ο κ. Παπαστεργίου που τα έβαλε προσωπικά με τον πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Τριανταφύλλου, βλέπει ψηφοθηρικά την όλη υπόθεση; Θα δείξει…

 

 

[fbcomments]