Τρίτη 28.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το φυσικό αέριο… έσωσε τον κλάδο των υδραυλικών στα Τρίκαλα

07.04.2016 /

Να τιμήσουν τον Δημήτρη Σιούφα για τη έλευση του φυσικού αερίου στα Τρίκαλα, μελετά ο Σύνδεσμος Υδραυλικών.

Πιο συγκεκριμένα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν την χρονιά που πέρασε, αλλά και όσες προγραμματίζονται ενημερώθηκαν χθες, οι Τρικαλινοί υδραυλικοί, κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων & Περιχώρων.

Η συνέλευση έλαβε χώρα στην αίθουσα του τοπικού Επιμελητηρίου, παρουσία των μελών του συνδέσμου. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε εκτενής ενημέρωση των δράσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο κ. Νίκο Βαλομάνδρα, ενώ στη συνέλευση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος των Τρικαλινών λογιστών κ. Θωμάς Γρηγορίου, όπου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις αλλαγές που θα επιφέρει το νέο ασφαλιστικό.

Όπως τόνισε ο κ. Νίκος Βαλομάνδρας η χρονιά που πέρασε ήταν καλή, αν και η δουλειά έχει γίνει εποχιακή λόγω του φυσικού αερίου, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στις δράσεις που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι ο τοπικός Σύνδεσμος σκέφτεται να τιμήσει τον πρωήν Υπουργό Δημήτρη Σιούφα για την έλευση του φυσικού αερίου στα Τρίκαλα.