Τρίτη 04.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αυτό το… Τμήμα Μεταγωγών, ποιος θα το πάρει;

08.10.2020

Τελικά το Τμήμα Μεταγωγών στα Τρίκαλα, υπάρχει; Μέχρι τώρα είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε πως αν δεν υπάρχει ήδη, θα υπάρξει μιας και η βουλευτής της Ν.Δ. με δελτία τύπου μας έκανε γνωστές τις παρεμβάσεις της, και μάλιστα γι΄αυτό βραβεύτηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων πριν λίγες μέρες ανακοινώνοντας πως έχει εκδοθεί Προεδρικό Διάταγμα.

Σήμερα όμως με ανάρτηση του ο υποψήφιος βουλευτής στις περασμένες εκλογές Μικέλη Χατζηγάκης, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και συζήτησε «την ανάγκη λειτουργίας τμήματος μεταγωγών στα Τρίκαλα»…

Τι να πιστέψει κανείς;

Κατερίνα Παπακώστα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η Βουλευτής Κ. Παπακώστα, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου υποδεχόμενη από τον Ανώτατο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νίντο Στέργιο, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μπιλιάλη Στέλιο, όπως επίσης και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Μήτραινα Δημήτριο, έλαβε τιμής ένεκεν, για την συνεισφορά της στην ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στο Νομό μας και νέας Κινητής Αστυνομικής Μονάδας, τιμητική πλακέτα.

Αναφορικά με το τμήμα μεταγωγών στα Τρίκαλα, η Βουλευτής, είχε θέσει σχετικό αίτημα αφούείχε λάβει δέσμευση από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στα Τρίκαλα και σε σύντομο χρονικό διάστημα προχώρησε στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.

Κατερίνα Παπακώστα 28.01.2020 

Επιτέλους, ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων παίρνει σάρκα και οστά.
Σήμερα κατά την επίσκεψή μου στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,έθεσα και ανέλυσα εκτενώς την ανάγκη ίδρυσης Τμήματος Μεταγωγών στο Νομό Τρικάλων,σε συνέχεια της ενημέρωσης που έκαναν οι αρμόδιοι αξιωματικοί προ τριμήνου στον Υπουργό,καθώς ο Νομός Τρικάλων διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα Καταστήματα Κράτησης της χώρας.
Ο Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης έδωσε την εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου,να ετοιμασθεί το Προεδρικό Διάταγμα Ίδρυσης του εν λόγω τμήματος.

Μικέλη Χατζηγάκης 8-10-2020

Πρόσφατα συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρη Οικονόμου….. Επίσης, συζητήσαμε την ανάγκη λειτουργίας τμήματος μεταγωγών στα Τρίκαλα με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και εγκαταστάσεις διότι τα Τρίκαλα διαθέτουν ένα από τα μεγαλύτερα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας που απασχολούν την αστυνομική διεύθυνση του νομού. Τέλος, τόνισα στον υφυπουργό την ανάγκη υποστήριξης της κτηριακής υποδομής, και συγκεκριμένα την δημιουργία σύγχρονου αστυνομικού μεγάρου στα Τρίκαλα στο οποίο ο κ. Οικονόμου ανταποκρίθηκε θετικά και ήδη δεσμεύτηκε να μελετήσει το ζήτημα.