Πέμπτη 29.09.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ και στα Τρίκαλα!!! Τηλεφωνική απάτη από τον αριθμό 6942544978

03.01.2022

Απατεώνας ο οποίος καλεί από τον αριθμό: 6942544978 παριστάνοντας τον λογιστή, έχει καλέσει και σε αρκετούς Τρικαλινούς λέγοντας τους ψέματα ότι είναι λογιστής της επιχείρησης που εργάζεσαι και πως δικαιούσαι επίδομα εμβολιασμού 150 €, ζητώντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τους κωδικούς για να σου καταθέσει τα χρήματα.

Μάλιστα αν κάποιος γκουγκλάρει τον αριθμό θα βρει σχόλια όπως τα παρακάτω:

«Απατεώνας. Συνδυάζεται με αριθμό Μ. Βρετανίας από 44642000…. Στέλνει μηνύματα σε βάιμπερ και γκουγκλ. Μη πατάτε τα λινκ. Δημιουργεί ίντερνετ μπανκινγκ στους λογ/σμους σας. Μη δίνετε κανένα στοιχείο. Η πιο πρόσφατη μέθοδος ψαρέματος είναι ότι τάχα μου θέλει να βάλει σε λογισμό ΕΤΕ τα 150 ευρώ του freedom pass. Παριστάνει το λογιστή της επιχειρησης εργασίας σας».

«Απάτη! Παίρνει τηλέφωνο σε μαγαζιά προσποιούμενος τον λογιστή και προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό σου. Τον κάλεσα πίσω και κάποια στιγμή το σήκωσε και έλεγε κάτι άκυρα, κλαίγοντας. Έλεγε ότι έχει πρόβλημα και ψάχνει κάποιον για να συνευρεθεί ερωτικά με τη μητέρα του, επειδή ο πατέρας του αδυνατεί να την ικανοποιήσει. Μάλλον μιλάμε για διαταραγμένο άτομο».

«Απατεώνας ολκής που παριστάνει τον λογιστή και ζητάει προσωπικά στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, με σκοπό να κλέψει χρήματα. Άμα τον καταλάβεις, νευριάζει και κάνει σα να έχει περίοδο.
Μην το σηκώνετε».