Κυριακή 01.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τώρα και… γραμμή Ψυχοκοινωνικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης!!!

10.11.2020 /

Μετά το απίστευτο τεχνολογικό άλμα της υπ. Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως που επί δυο μέρες επιχειρεί την τηλεκπαίδευση των μαθητών τώρα κάνει ακόμη ένα βήμα που την απογειώνει, ανοίγοντας γραμμή Ψυχοκοινωνικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης. Σίγουρα χρειάζεται…

COVID-19: Γραμμή Ψυχοκοινωνικής και Εκπαιδευτικής Υποστήριξης για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητας του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων.

Το Προσωπικό του Κ.Ε.Σ.Υ. Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη το με αριθμό Πρωτ.: 126965/ΓΔ4/23-09-2020 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας με θέμα «Εξ αποστάσεως υποστήριξη μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες», σχεδιάσαμε και οργανώσαμε εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, των μελών Ε.Δ.Ε.Α.Υ., των εκπαιδευτικών, των γονέων και μαθητών/τριών, αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (υπηρεσίες e-presence, skype, viber, messenger ή email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Παρακαλούμε τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που χρειάζονται υποστήριξη για οποιοδήποτε ζήτημα αρμοδιότητας του Κ.Ε.Σ.Υ., να συμπληρώνουν την ψηφιακή φόρμα, στον ακόλουθο σύνδεσμο : https://forms.gle/Tp7csGe4tSizHuGX7.  Στη συνέχεια ένα μέλος του προσωπικού του Κ.Ε.Σ.Υ. θα επικοινωνήσει μαζί σας. Επιπλέον, τον σύνδεσμο αυτό καθώς και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας με το Κ.Ε.Σ.Υ. και υποστηρικτικό υλικό μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Σ.Υ. στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://kesy.tri.sch.gr.

Για το προσβάσιμο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό των μαθητών/τριών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, μπορείτε να επισκέπτεστε τον ακόλουθο σύνδεσμο : http://prosvasimo.iep.edu.gr/el

Ο Προϊστάμενος του Κ.Ε.Σ.Υ.

Απόστολος Σπαθής